Oct 18, 2016

autumn vibes

collage2 IMG_6506 IMG_6515 IMG_6510 IMG_6550 IMG_6559 IMG_6580 IMG_6564
Moikka! Viikonloppuna tuli täyteen kaksi kuukautta täällä Englannissa, mutta tuntuu että olisin ollut täällä paljon kauemmin. Hyvällä tavalla siis. Valehtelisin kuitenkin, jos väittäisin ettei olisi koti-ikävä iskenyt ollenkaan. Niistä ajatuksista voisin joskus kirjoitella ihan erillisen postauksen tai tehdä vlogin mutta mitään pakkaan laukut ja lentolippu takaisin Suomeen -fiilistä ei onneksi sentään vielä oo tullut. Pieni muistutus vaan niille, jotka saattaneet saada kuvan että elämä täällä on aina aurinkoista ja ihanaa, niin sitä se ei todellakaan ole :-D Enemmän niitä hyvi hetkiä tietysti silti on.

Englanninkin säät on vihdoinkin vähän viilentyneet ja ruska-aika on alkanut ainakin jollain tavalla. Postauksen kuvien otosta on ainakin yli viikko, joten tuosta auringonpaisteesta ollaan siirrytty ainakin ajoittain vähän harmaampaan säähän. Voisin lopettaa joka postauksen pakollisen Pekka Poutailun kuitenkin tähän. Pari viikkoa sitten oltiin taas käymässä huvipuistossa (mistä tulossa postausta että vlogia) ja viime viikonloppuna oltiin katsomassa Battle of Hastingsia. Sunnuntaina kävin myös Brightonissa moikkamassa paria kaveria Suomesta, joten tekemistä on kyllä riittänyt!

Ensi viikolla täällä on syyslomaviikko, joten lähdetään perheen kanssa vähän kiertämään Brittejä ja halloweenkin rupeaa lähestymään. Paljon kivoja juttuja siis tiedossa! :)

-Veera

4 comments:

  1. Kivan syksyisiä kuvia, vaikka siellä on kyllä paljon vihreämpää vielä, kuin täällä Suomessa :D Tsemppiä koti-ikävän kanssa ♥

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  2. Tää on eka au pair - blogi mitä oikeesti jään seuraamaan! En tiiä onko syynä kirjottajan aitous vai paikasta vai mistä, mut tykkään tästä tunnelmasta =) Vihdoinkin vähän erilaista luettavaa!

    ♥: https://tuulipuikkonen.blogspot.fi/ Welcome to read my new blog !💋

    ReplyDelete

send me something nice ♥