Oct 24, 2016

chessington

IMG_6637 IMG_6640 IMG_6653 IMG_6674 IMG_6680 IMG_6685 IMG_6693 IMG_6696 IMG_6703 IMG_6709 IMG_6719 IMG_6720 IMG_6723
Hello! Pari viikonloppua sitten lähdettiin tutustumaan toiseen Englannin huvipuistoon Chessingtoniin. Täällä siis on kaikki huvipuistot ympäri vuoden auki, mikä oli ensin mulle tosi outoa, mutta täällä kelit on myös vähän paremman ympäri vuoden :-D Thorpe Parkin sijaan tämä puisto oli enemmän lapsille, eikä sieltä löytynyt oikeastaan hurjia laitteita. Näitä puistoja erottaa myös se, että Chessingtonista löytyy todella paljon eläimiä! Siellä on safari, missä mennään isolla "rekalla" läpi eläimien ohi, sealife, toinen eläintarha.. Olin enemmän innoissani niistä eläimistä kuin laitteista, mihin saatto myös vaikuttaa se että ei enää ollut lämmin. Chessingtonin eri osat on koristeltu eri teemoilla, mikä on todella kiva mun mielestä! Oli todella hauska päivä, vaikka välillä vähän satoikin.

Tää viikko ollaan reissaamassa hostperheen kanssa ympäri Englantia, eikä mulla ollut aikaa tehdä ajoitettuja postauksia valmiiksi, joten pahoittelut siitä. Sitten kun taas pääsen seuraavan kerran istahtamaan tähän koneelle niin on varmasti postaamisen aihetta, joten stay tuned!

-Veera

2 comments:

  1. Hyviä kuvia, toi oli kyllä kuvaamisen arvoinen paikka. :'3 En pitäisi ite tota huvipuistona vaan seikkailupuistona. Jos tonne joku päivä eksyn, niin kamera on varmasti kaulassa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Joo seikkailupuisto ehkä kuvaa paremmin, mutta todellakin kamera mukaan!

      Delete

send me something nice ♥