Oct 4, 2016

chill day

IMG_1905 IMG_6457 IMG_6467 IMG_6472 IMG_6459 IMG_6468 IMG_6463 Aye! Nyt on synttärit juhlittu ja palattu takaisin arkeen. Outoo ajatella että oon nyt virallisesti 19-vuotta, justhan mä täytin vasta 18! Oli kuitenkin tosi kiva syntymäpäivä, aamulla sain lahjat ja onnittelut host-perheeltä ennen lasten lähtöä kouluun. Siinä rauhassa meikkailin ja laittaudun, jonka jälkeen tapasin Camillan ja suunnattiin syömään. Syötiin hyvin, juotiin, käytiin kahvittelemassa Camillan piikkiin (kiitti oikeesti viä tiän et luet tän ♥) ja kiertelemässä kauppoja. Illemmalla seuraan liitty muutama suomalainen tyttö lisää ja siitä jatkettiin sitten muutamaan baariin. Ilta/yö jäi vähän lyhyeksi, kun aamulla lähdettiin Eastbourneen kiertämään kauppoja, mutta ei se oikeastaan haitannut, oli todella hauskaa!

Tän postauksen kuvat on kuitenkin synttäreitä edeltävältä päivältä, kun käveltiin St. Leonardsiin kahvittelemaan. Hastingsin läheisyydessä on kyllä monia tosi kivoja paikkoja, joissa monessa on tultu jo vierailtua. Tänään tapasin kaupungilla espanjalaisen au pairin kanssa ja viikonloppuna varmaan nähdään taas isommalla porukalla! :)

Btw, jos kiinnostuneita löytyy voin tehdä enemmän au pair- työhön syventyneitä postauksia kuten miten haetaan, työtehtävistä ym. Kommenttiboksiin voi laitella ehdotuksia!

-Veera

3 comments:

  1. "Send me something nice" en tiiä yhtään mikä olis jotain kivaa, mut Paljon Onnea vielä kerran ❤️ ja ilo ilo ihan mun puolella, kun jäi kortit ja lahjatkin hommaamatta! ;) Joten se oli helppo ja kiva näin, vielä kun ei tarvinut olla itse se joka niitä kakkuja ja safkoja on ollut vääntämässä!! Ja mä niin tykkään sun kuvista, ja onhan tuo ekakin hieno vaikka itse sanonkin, sillä kuvattava se eniten vaikuttaa. :3

    ReplyDelete

send me something nice ♥