Nov 2, 2016

oxford

IMG_6730 IMG_6737 IMG_6749 IMG_6750 IMG_6755 IMG_6763 IMG_6768 IMG_6770 IMG_6777 IMG_6786 IMG_6792 IMG_6799 IMG_6802
Moikka! Ensimmäinen erä kuvia viime viikkoiselta road tripiltä on vihdoinkin täällä. Ja siis ylipäätään ollaan kotiuduttu reissulta, sekä juhlittu halloweenit. Täytyy sanoa, että hyvin väsyttävä ja raskas reissu mutta todella hauska ja opettava silti. Tää reissu on varmaan sellanen, jonka muistan koko loppuelämäni :-D

Reissun eka pysäkki oli siis Oxford, missä vietettiin päivä ja täytyy sanoa että se oli mulle henkilökohtasesti ehkä reissun paras visiitti! Todella kaunis kaupunki ja tykkäsin sen vanhanaikaisesta tyylistä ja tunnelmasta tosi paljon. Jos rikastuisin yhtäkkiä niin hakisin tonne ehdottomasti kouluun (tosin pitäs varmaan vähän opiskella että pääsis edes sisälle :DDD). Kuitenkin, ei käyty oikeen missään erityisessä paikassa, käveltiin ympäriinsä vaan ja hostisä näytti vähän paikkoja. Jos junaliput ei maksa hirveästi niin haluaisin todellakin mennä käymään uudestaan vielä!

Oxfordista ajettiin illalla suhteellisen myöhään Bidfordiin hostisän kaverin luo, jonka veneessä asuttiin kahden yön verran. Monelle varmaan tulee veneestä mieleen hirveä pieni mörskä, mutta se oli oikeasti hieno veneeksi ja sieltä löytyi ihan sähköt, telkkari, suihku jne.. Kaikki perusmukavuudet oli kunnossa mutta kyllä kaksi yötä oli mulle silti tarpeeksi, haha.

-Veera


4 comments:

 1. Oi vitsi noi rakennukset on kyllä hienoja. Olis kyllä hienoa itsekkin joskus päästä käymään UK:ssa! :)

  https://katja-positivevibes.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo niin on Oxford on kyllä yksi mun lempipaikoista täällä! Ja suosittelen jos yhtään kiinnostaa! :)

   Delete
 2. Oi vitsti Britit on niin upee maa! Rakastan Lontoota ja Oxfordia muutenkin! <3

  ReplyDelete

send me something nice ♥