Nov 9, 2016

reality: ootd

IMG_2509 IMG_2511 IMG_2517 IMG_2522 IMG_2531
Heissan! Pieni erilainen välipostaus road trip -postausten välissä. Saanen esitellä siis mun melkein joka päiväisen asuvalinnan mukaanlukien suoristamattomat edellisen päivän lettikiharat. Täällä musta on tullut todella mukavuudenhaluinen asuvalintojen suhteen ja en niin usein salin ja lasten koulun/harratusten lisäksi arkena muualle mene, joten hienompien vaatteiden päälle vetäminen tuntuu vähän turhalta. Yksi asia mistä oon myös todella ylpeä (mulle oikeasti saavutus) on se, että en juurikaan enää koske suoristusrautaan. Pidän enemmän hiuksia kiinni, koska tää brittiläinen sää todellakin messes up your hair ja vihdoinkin saan leteistä siedettävät kiharat! Karu totuus on myös se, että lapset on saanut koulusta täitä muutaman kerran (kaikkia vanhempia ei kiinnosta omia lapsiaan hoidattaa), joten täihoidot on aikalailla ohentanut mun pehkoa.

Viime viikonloppuna täällä oli Bonfire Night ja mentiin katsomaan Nadinen, hostisän sekä tuhansien muiden ihmisten kanssa kulkuetta ja ilotulitusta Battleen. Tuntuu niin oudolta, kun täällä on paukuteltu raketteja melkein joka päivä lokakuusta lähtien kun Suomessa niitä ammutaan se kerran kaksi vuodessa. Rakettien jälkeen suunnattiin baariin muiden meidän kaverien kanssa ja oli kyllä ehkä tähän mennessä reissun hauskin ilta! :D Sen illan jälkeen ei sitten kolmeen päivään tullutkaan ääntä. Törmäsin todella sattumalta baarin vessassa suomalaisiin, joiden kanssa sitten mennään perjantaina Eastbourneen juhlistamaan synttäreitä. Ylipäätään tällä hetkellä täällä on kaikki tosi hyvin!

Btw, pyydän anteeksi jos mun kielioppi on vähän hukassa välillä, täällä niin paljon englantia puhuessa rupeaa suomen kielen kirjottaminen tökkimään tosi pahasti :--D

-Veera

No comments:

Post a Comment

send me something nice ♥